Resor till Bogmalo

Semester Bogmalo

Läs mer om Bogmalo

För semester i Goa , en vistelse i soliga Bogmalo Beach ger dig det bästa av allt - till att börja med, du är precis intill den renaste, lugnaste stranden i provinsen, kantad med tropisk grönska. Bogmalo är fantastiskt beläget, är bara fem minuters bilresa från Dabolim flygplats och 7 kilometer från Goa största och mest pulserande stad, Vasco Da Gama. Med våra erbjudanden på Bogmalo semester , är detta tropiska enklav bara tolv timmars flygresa bort!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Bogmalo

Väder

Värmekänsla, hett, hett! Goa är aldrig kallt, och temperaturer från 20 ° C på vintern till sommarens toppnoteringar över 30s ° Celsius! Packa sololja, men inte din luddiga strumpor! Bogmalo, liksom alla av kustlinjen, är inte stagnantly heta antingen på grund av under dagen, varma vindar slingrande in från Arabiska havet humöret den ständigt närvarande solsken. Om det är en solbränna du vill, är Bogmalo Beach platsen att vara!

jan 25ºC
feb 26ºC
mars 27ºC
april 29ºC
maj 29ºC
juni 27ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 27ºC
okt 27ºC
nov 27ºC
dec 27ºC

Natur

Du verkligen inte skulle veta att Bogmalo är några minuters bilresa till Dabolim flygplatsen och staden Vasco Da Gama, eftersom det är i huvudsak en platt, lugn strand, för att inte nämna den renaste och minst trångt i alla Goa. Vattnet är så rent och klart runt här som simmar är helt säkert. Högresta palmer, vackra solnedgångar och kontinuerlig flaxande av vågorna gör Bogmalo ett paradis du inte vill lämna! Om du vill uppleva allt som Ga har att erbjuda, ta den korta resan till närliggande Arossim Beach i söder.

Sport & dykning

Bogmalo omges inte bara av flygplatsen och stora städer, men affärer och marknader som säljer allt från handgjorda Kashmiri läckerheter till hi-tech elektrisk varor. Det finns även en sport klubb, direkt från stranden! Du är aldrig fastnat för en del grub heller - det finaste Goan mat och dryck är på erbjuder 24 / 7 i de många matställen och barer i närheten. Men Bogmalo, medan omgiven av lyx, behåller det avskilda prakt, där du kan äta ute på Oberois Manor som skjuter ut över kraschar vågorna, plats holmarna som peppar den omedelbara kusten, eller till och fiska!

Sevärdheter & kultur

Innan det är nyfunna nisch som en turistort, var Bogmalo en sömnig fiskeby, och det har hållit det lokala vibe beundransvärt, vilket framgår av de många skaldjur affärer och fiske. Varför inte också utforska århundraden av skeppsvrak som pricken stranden? Men framför allt, se till att kolla in Naval Aviation Museum för en inblick i den långa historien av den indiska marinen och armén.

För ungdomar

På natten, barer och restauranger i Bogmalo vaknar till liv, men om du vill njuta av solnedgången (och du), prova några av skärmtak och skjul på stranden. Du kanske vill lunka omkring för att ta i många nöjen kusten, det är ganska säkert. Och i slutet av dagen, du vaggvisa är mjuka kraschar av vågorna på stranden. Vad kunde vara bättre, eller mer avkopplande?

Boka din semester redan idag!

Den platta sand och lugnt i Bogmalo väntar - och här på On The Beach har vi de bästa erbjudandena på semester till Bogmalo och ett urval av Bogmalo hotell att kombinera för din egen skräddarsydda semester! Bokning är enkel, lätt och snabbt!