Resor till Arpora

Semester Arpora

Läs mer om Arpora

Om du ska på semester till Goa , där bättre att stanna än Arpora? Detta lugna semesterorten i norr är det bästa av två världar: lugn men väl ansluten till rörelse i närliggande stränder och städer, går den lilla byn med sina medmänniskor, Baga och Nagoa, för att kompensera en levande by vid stranden av Baga River. Flyg till Goa är bara tolv timmar lång, och sedan kan du utforska Arpora, Goa mest överraskande Riverside Village!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Arpora

Väder

Arpora semester innebär sol, sol, sol! Du kommer att upptäcka att, bortsett från den monsun säsongen från juni till september är vädret sublima, från 20 grader Celsius under vintern till en höjdpunkt på 33 grader i maj. Bäst att ta med sololja och kläder lätt med dig, för med så många stränder runt, kommer du snart att bli frestad att sola!

jan 25ºC
feb 26ºC
mars 27ºC
april 29ºC
maj 29ºC
juni 27ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 27ºC
okt 27ºC
nov 27ºC
dec 27ºC

Natur

Gränsar Baga Beach och lister den vackra Baga River, blandar Arpora landsbygden lugn med spännande villor och tavernor, och är inte långt från den livliga norra kusten. Du är aldrig långt från Silver Sands över kusten här, så varför inte skämma bort dig själv med avslappnande indisk huvudmassage som stranden är känd? Du kan också vandra runt ån och omgivande sjöar att ta i kokos lundar och Emerald Hills som omger Arpora.

Sport & dykning

Arpora har varit hem för några av Goa mest hyllade alumner, och är fylld med herrgårdar och läroanstalter som en gång var hem för Indiens intellektuella eliten - du kommer bli förvånad över hur många av Indiens förflutna initiativtagarna och Shakers hyllades härifrån . Det finns gott om affärer och gamla villor stänkte runt området också.

Sevärdheter & kultur

Arpora speglar Goa är hindi-kristna influenser och båda religionerna ofta samlas i spektakulär stil - i januari tintto eller festmåltiden av St Sebastian är en högtidlig festival besöktes av alla Arpora, oavsett vad deras valör. Det finns otaliga kloster och religiösa hus här, inklusive den asketiska Canossa Daughters of Charity och den sjuttonde-talet kyrkan i Nagoa, där festmåltiden av den heliga Treenigheten firas med iver i två veckor i november varje år, där alla slags Goan och europeiska rätter kan provtas.

För ungdomar

Det kommer inte ta dig lång tid att upptäcka att den korsande Baga River är packad med så många barer, restauranger och klubbar som skulle bli en liten stad. Långt ifrån kontrasterar mot jordbruket lokalen, dessa eleganta vattenhål ger utmärkt utsikt över det vackra landskapet och floden, som måste se för att tro. Så långt från urbana livet som Arpora är, kommer du aldrig ha fastnat för något att göra här. Arpora är också nära till Anjuna, som är värd en världsberömd onsdag loppmarknad - får missa!

Boka din semester redan idag!

Så varför vänta - boka nu! On The Beach har bra erbjudanden på flygbiljetter till Goa och massor av boende! Du kommer inte tro hur lätt det är att boka din skräddarsydda semester med våra live bokningssystem - så dröj inte, få din Goa semester idag!