Resor till Laganas

Semester Laganas

Läs mer om Laganas

Du vet vad de säger, gör allt arbete och ingen lek Jack en tråkig pojke! Om du har jobbat lite för hårt och du är i desperat behov av en bra utekväll, varför nöja sig med en natt? Unna dig en fest vecka i Laganas, en av de bästa skidorterna i grekiska övärlden .

Laganas är den största semesterorten på ön Zakynthos . Det är den enda 18-30 resort på ön och är definitivt inte platsen att gå för en lugn vecka. Men om det är roligt, stränder och festar du är ute efter kan du inte gå långt fel.

Med otaliga restauranger, ett urval av tavernor och barer och en aning av toppklubbarna, är Laganas en idealisk destination för parti-hungriga människor som letar efter en bra tid i solen!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Laganas

Väder

Laganas har ett medelhavsklimat med varma somrar och milda vintrar med stora mängder av solsken under hela året. Den bästa tiden på året att besöka Zakynthos är mellan april och september när solen är när den är som starkast och de temperaturer vid sin högsta. Oroa dig inte att det kommer att bli för varmt och klibbigt under sommarmånaderna, som kallas svala vindar meltemia ge precis tillräckligt lätt vind för att kyla ner dig.

Om en solbränna inte är toppen av din lista och du hellre vill undvika folksamlingar, chef för Laganas utanför högsommarmånaderna. Slutet av september och oktober är mycket mer lugn och avslappnad, men ändå erbjuda bra väder.

jan 12ºC
feb 12ºC
mars 14ºC
april 19ºC
maj 23ºC
juni 26ºC
juli 30ºC
aug 30ºC
sept 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
dec 13ºC

Natur

Laganas är ett bördigt område som betyder mycket av landet är täckt av frodig grönska gör några fantastiska naturscenerier. Självklart, om du bege dig till en grekisk ö som du inte nödvändigtvis ute efter grönska, vad du är ute efter men är stränder! Tur för dig, kommer du inte bli besviken. Laganas stranden är vacker 9 km lång sandstrand med klarblått vatten, vad mer du vill?

Sport & dykning

Laganas är känd för att vara roliga plats på Zante - och Lets face it tjejer, vad är roligare än shopping? Den utvägen är en shoppare paradis. Från söta marknader där du kan hitta unika varor och en av ett slag hantverk att souvenirbutiker och kläder butiker du kan plocka upp märkeskläder till bra priser.

För många är det dock den fantastiska stranden som gör Laganas deras val framför andra. Lång och sandiga, stranden är det perfekta stället att koppla av efter en utekväll!

Sevärdheter & kultur

Laganas grundades kring tiden för det trojanska kriget genom Zakynthos, son till kungen av Troja. Den har en rik historia som fortfarande firas, trots en modernisering av anläggningen. Att bevittna detta är det bäst att pricka in ett besök med en av de lokala festivaler, inklusive högtiden av Jungfru Maria den 15 augusti och 17 december som markerar död Agios Dionysios, skyddshelgonet av Zakynthos.

För ungdomar

Om det finns en sak Laganas vet hur man gör det nattliv! Den utvägen är full av bra barer och klubbar och det finns verkligen något för alla. Noll bar är en av de mest populära barer på orten och levereras komplett med eldsprutande och flaskor flare! XParadiso kastar den bästa stranden parter runt medan Cocktails and Dreams är ett tema bar baserad på Tom Cruise film Cocktail.

Medan Laganas stenar i natten, de närliggande badorterna Kalamaki och Vassilikos kyls ut, ger en mycket mer laid back och autentisk grekisk semesterupplevelse.

Boka din semester redan idag!

On The Beach ger några av de billigaste erbjudanden runt för grekiska ön semester så varför inte boka in dig en resa, packa väskan och du kommer att låta håret ner innan du vet det! Använd vår live-bokningssystem för att enkelt kombinera flyg och hotell för den perfekta semestern i Zante!