Resor till Kypseli

Semester Kypseli

Läs mer om Kypseli

Det finns inget som går Zante helgdagar för att lyfta din sprit och muntra upp dig när livet verkar lite, tja, tråkig. Lite sol, sand och sangria är bara jobb när du är i denna svacka. Och det bästa är att du inte behöver ha en bottenlös plånbok att göra det! Kypseli, på den nordöstra kusten av den grekiska ön Zakynthos, är den perfekta platsen för två veckor av vila och avkoppling. Lyckligtvis för dig, på stranden har bra erbjudanden på flyg och hotell gör det ännu lättare att få bort!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Kypseli

Väder

Kypseli har ett medelhavsklimat som lovar långa varma somrar och milda vintrar vilket betyder att det är den perfekta platsen att besöka för att arbeta upp den Sunkissed sund solbränna! Den bästa tiden för din Zante semester är mellan april och september när temperaturen är på sin höjdpunkt. Räkna med långa, varma dagar och lugnande nätter gjorde bekväm av brisen från Medelhavet.

Kypseli är perfekt för alla som vill time out från den verkliga världen. på Zante semester här traditionell grekisk by har i stort sett orörda med slingrande gator och söt gammaldags hus. En promenad runt byn är en attraktion i sig och verkligen kommer att få dig att känna att du är en värld bort från dina dagliga bekymmer. Om du vill utforska ta en promenad uppför backen till Charalambos kapellet och bevittna den fantastiska utsikten.

jan 12ºC
feb 12ºC
mars 14ºC
april 19ºC
maj 23ºC
juni 26ºC
juli 30ºC
aug 30ºC
sept 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
dec 13ºC

Natur

Området kring Kypseli är känt för det vackra landskapet prickade med färgglada blommor och en spridning av olivodlingar som fyller luften med sin doft, påminner dig om du är i hjärtat av Medelhavet. Byns strand är en vit sandstrand med klarblått vatten och ligger bara en kort promenad från centrum.

Sevärdheter & kultur

Den gammaldags arkitektur i Kypseli är en fantastisk syn och det faktum att byn har behållit sin traditionella seder gör det till en kulturellt intressant plats att besöka. Vardiola, en av Zante enda fästningar, är också väl värt ett besök för en inblick i den väv av historia kultur Zakynthos.

För ungdomar

Kypseli är en sömnig by, känd för sin rogivande atmosfär så om du väntar trendiga nattklubbar och böljande nattliv du förmodligen kommer att bli besviken. Vad hittar du här dock är äkta grekiska restauranger och tavernor med massor av atmosfär. Kyspeli är idealisk för par som söker en romantisk semester eller familjer som vill njuta av en barnvänlig semester.

Om du inte vill ha en utekväll på plattorna sedan plats att besöka är Laganas där du kommer att kunna släppa loss och ha en kul kväll ute i klubbar och barer som gör denna plats berömda.

Boka din semester redan idag!

Så vad väntar du på? Om du letar efter avkopplande Zante semester och en chans att se den "riktiga" Grekland är Kypseli precis vad du är ute efter!

På stranden har de bästa erbjudandena runt för Zante semester så varför inte unna dig en liten smak av lycka idag. Anpassa din semester idag med vår live bokningssystem att kombinera flyg och hotell med lätthet.