Resor till Lesbos

Semester Lesbos

Läs mer om Lesbos

Känd som Emerald Island, är Lesbos en fantastisk grekisk ö som består av berg, varma källor, vackra orörda stränder, frodig tallskog och böljande olivlundar.

Den tredje största grekiska ön, åtgärder Lesbos ca 630 kvadrat miles och med många orter runt om kusten med fantastiska stränder och charmiga byar och städer, hittar du den perfekta platsen för din semester i Lesbos.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Lesbos

Väder

Sommarsäsongen i Lesbos börjar under maj och slutar i oktober. Under topp sommarmånaderna juli och augusti temperaturen når 35 ° C till 40 ° C. Tidigare under säsongen, i maj och juni temperaturer från 20 ° C till 24 ° C. I juli hittar du en fantastisk 14 soltimmar på en dag, kommer den att ha cirka 10 timmar och oktober kommer att vara ungefär 7 timmar.

Vintrarna i Lesbos bo ganska varmt men de är öns regnperioden. Medeltemperaturen i december är 12 ° C och 10 i januari och februari.

Många grekiska öarna är kända för att bli spökstäder på vintern, men Lesbos är en större ö än andra och så många platser förblir öppna under vintern.

jan 10ºC
feb 12ºC
mars 14ºC
april 19ºC
maj 23ºC
juni 26ºC
juli 30ºC
aug 30ºC
sept 24ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 12ºC

För ungdomar

Lesbos kan erbjuda ett nattliv för alla smaker. I huvudstaden finner du en hektisk natt med en stor mängd barer, diskotek och nattklubbar. Men om du vill ha en lugnare kväll, sedan tavernor och restauranger i kuststaden orter kommer att erbjuda dig en avslappnad atmosfär och fantastisk utsikt över havet och solnedgången medan du äter och dricker.

Boka din semester redan idag!

Boka din Lesbos semester med On The Beach idag och hitta otroligt låga priser på flyg, hotell och lägenheter i Lesbos. Boka en resa för livet idag!