Resor till Mastihari

Semester Mastihari

Läs mer om Mastihari

Den charmiga lilla staden Mastihari är det perfekta resmålet för någons Grekland semester . Detta pittoreska byn erbjuder en lugn fly för dem som är redo för en paus från staden. Fylld med eleganta rätter och ett brett utbud av lokala affärer är Mastihari ett måste för alla kräsna resenären som söker att få full smak av Kos .

Visa resmål på kartan

Väder

Du kan redan känna dig att få en sund solbränna, som ni föreställa er den idylliska klimat Mastihari. Med en medeltemperatur på 25 grader, du kan ligga på sandstränderna i total komfort när du njuta av strålarna.

jan 12ºC
feb 12ºC
mars 14ºC
april 19ºC
maj 23ºC
juni 26ºC
juli 30ºC
aug 30ºC
sept 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
dec 13ºC

Natur

På grund av sin mindre befolkning, och mindre turist trafiken, är strandlinjen vid Mastihari orörd. Kysst av Medelhavets sol och full av kristallklara Egeiska havet, är detta vackra tillflyktsort den idealiska platsen att njuta av underverk och naturens skönhet. En del av Dodekaneserna kedja av grekiska öarna, sport Kos alla arkeologiska underverk gemensamma för denna del av Grekland med ett stänk av grekisk kultur.

Sport & dykning

Om du letar efter lite vila och avkoppling, då Mastihari är bara plats. Fri från de vilda som gillar att festa man finner i andra städer som Kardamena , ståtar Mastihari långa sträckor av öde strand, perfekt för att få en solbränna. Flera lokala vattensporter företag, erbjuder också utrustning vatten sport för händelser såsom dykning och vindsurfing.

Den typiska dagen i Mastihari inkluderar en lugn tur genom staden och de många fina restauranger där. Perfekt för dig som uppskattar de finare sakerna i livsmedel, kan ett brett utbud av lokala delikatesser finns på de många familjeägda matställen.

Som en allmän regel, är Mastihari en idealisk plats för den som söker vila eller återhämtning. Atmosfären har en mycket mer avslappnad föll än de större städerna på ön, och är perfekt för alla resenärer som söker en lugn Kos semester.

Sevärdheter & kultur

Byn Mastihari har ett lugnt, familj orienterade atmosfär, att alla semesterfirare med barn kan uppskatta. En liten stad, får du känslan av att alla känner alla. Tillbringa en längre tid är denna underbara plats, och även du kommer att hitta dig själv på ett förnamn grund med sin invånare. Det perfekta stället för en lugn dag med shopping i de lokala butikerna, eller koppla av på den orörda stranden, är Mastihari verkligen en resande glädje.

För ungdomar

Nattlivet här är precis lika lugn som dagarna. Du hittar ingen sen kväll festprissar i denna fridfulla byn, bara de som är nöjda med att dela en fredlig drink med sin granne efter en lång, lugn dag. Den lokala tavernor och restauranger har varit i branschen i många år, och efter några besök, kommer du att känna som du är del av familjen.

Boka din semester redan idag!

Boka din semester till Kos och börjar att varva ner! Att se till att du får de bästa erbjudandena på direkta flyg och hotell i Kos, på stranden är dedikerade till att se till att din semester är det bästa som det kan vara. Vad väntar du på? Använd vår live-bokningssystem för att skapa din egen skräddarsydda semester i Kos idag!