Resor till Marmari

Semester Marmari

Läs mer om Marmari

Vid planering av Grekland semester , det finns ingen plats vackrare än den vackra semesterorten Marmari. Ligger på den norra kusten av Kos, är Marmari den perfekta platsen för din semester. Blev känd genom den oändliga stranden, Marmari den perfekta platsen för en lugn semester borta från den livliga turist centrum av Kos Town . Bara en kort utfärd från Storbritannien, är Marmari en oupptäckt konstigt med några av de vackraste hotellen i Kos.

Visa resmål på kartan

Väder

Klänning för varmare väder, eftersom temperaturen i Marmari sällan sjunker under 25 ° C under dagen. Temperaturer i högsommarmånaderna kan köra så högt som 30 grader Celsius, så se till att få massor av solkräm. Den underbara klimatet i Marmari gör området perfekt för en semester där du verkligen kan slappna av.

jan 12ºC
feb 12ºC
mars 14ºC
april 19ºC
maj 23ºC
juni 26ºC
juli 30ºC
aug 30ºC
sept 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
dec 13ºC

Natur

Den sandiga stränder Marmari är graced av kristallklart blått Egeiska havet, och stranden sträcker sig så långt ögat kan se. Kos är en del av Dodekaneserna kedja av öar i Karpaterna havet. Rik med bördig jord och jordbruksmark, och smekte av långa, härliga stränder, är Kos känd för en berusande blandning av kultur, natur, sand, hav och sol!

Sport & dykning

Har ingen rädsla för att hitta något att göra i Marmari, bara för att det är ur vägen betyder inte att det finns en brist på aktivitet. För utomhus typer, kan du njuta av volleyboll, tennis och squash eller vattensporter som dykning och simning. Med inbjudande kristallklart vatten, och en snygg, sandig strand, är Marmari perfekt för alla som älskar solen och sanden!

Om du letar efter något lugnare att göra samtidigt på semester i Kos , många museer och ruinerna i närliggande Kos Town erbjuder en mängd lärande för människor i alla åldrar. Besök Hippokrates platan och uppleva den rika historien om den plats där den antika forskare sägs ha undervisat medicin. Eller ta en tur genom slottet riddarna framför där platan sitter.

IIF du föredrar att bo i, hotell i Marmari erbjuder lyxigt boende komplett med alla bekvämligheter du förväntar dig. Det bästa av som erbjuder fina restauranger, lyxiga pooler, och barer där du kan få några lugna drinkar med utsikt över stränderna och havet nedanför.

Sevärdheter & kultur

Lugnt och avslappnat är invånarna i Marmari. Väl utanför stigen, är den allmänna stämningen här betydligt mer laid back, vilket gör denna semesteranläggning den perfekta platsen för en lugn och avkopplande semester. Med ett urval av högkvalitativa hotell, är Marmari en idealisk plats för kräsna resenärer. Om du vill ha en smak av det lokala smak, ta en promenad genom marknaden, och mingla med de lokala invånarna i denna värdefulla Isle.

För ungdomar

Nattliv i Marmari är lika avslappnad som dess dagtid atmosfär. Rengör lokala barer och nattklubbar erbjuda ett brett utbud av musikaliska val med allt som erbjuds från traditionell grekisk musik till trance. Du kan dansa hela natten, eller bara njuta av en lugn drink med din make. Den lokala restauranger kommer till liv på natten, som erbjuder gourmet lokala delikatesser samt fina drinkar i den grekiska sorten, det perfekta sättet att avsluta din dag!

Boka din semester redan idag!

En semester till Marmari är precis vad doktorn beställde, särskilt när det gäller att vila och avkoppling. Här på On The Beach kan du skapa din egen anpassade bryta sig loss genom att boka flyg och hotell i Kos, vilket gör det ännu enklare för dig att njuta av din semester i Grekland. Med så mycket att se fram emot, vad väntar du på?