Resor till Nosrani Bay

Semester Nosrani Bay

Läs mer om Nosrani Bay

Nosrani Bay hittar du upptäcka denna världsberömda stranden ligger på Akabaviken för dig själv: dykning genom den massiva koraller med sina muränor, sköldpaddor, delfiner och rockor, utforska navet av Sinaihalvön, Sharm El Sheikh, och även safaris, kamelridning och vandringar till berget Sinai!

On The Beach har alla de bästa erbjudandena för att få till denna underbara, gyllene-slammade tillflyktsort, och ditt boende på ett brett spektrum av Nosrani Bay. Välj Nosrani Bay för en verkligt minnesvärd Egypten semester oavsett om du kommer för en stunds avkoppling som ett par för att föra hela din familj.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Nosrani Bay

Väder

Temperaturen här i Nosrani Bay vittnar om sin plats som en favorit för turister oavsett årstid. Fira jular på semester i Nosrani Bay och njuta av temperaturer kring 20 grader Celsius markera med en margarita vid hotellets pool, eller Nosrani Bay på sommaren, vilket är i allmänhet omkring 40 grader Celsius. Molnfri himmel året runt gör sololja en förutsättning, men du kommer att försiktigt brottas med det varma halvön vindar, avvärja åtminstone en del av värmen.

jan 21ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 26ºC
maj 30ºC
juni 33ºC
juli 35ºC
aug 35ºC
sept 33ºC
okt 30ºC
nov 23ºC
dec 22ºC

Natur

Halvön Landskapet här är enastående för sitt fridfulla skönhet; Ras Nosrani sig bestående av tunnland och tunnland av vit sand över genomskinliga Mexikanska golfen. Detta är en relativt nyupptäckt stranden, vilket bidrar till överklagandet av Nosrani Bay. Det är perfekt beläget för en resa till bladen täckta Tiran Island över vattnet, en av Egyptens främsta dykning orter.

Sport & dykning

Dykning genom den enorma rev och koraller bland jätte sköldpaddor till den sjunkna skatter på Sharm är detta lugnare strand är perfekt för dykning och snorkling, men det finns mycket mer att göra på din Nosrani Bay. Från vandringar till världens äldsta kyrka, S: t Katarina i Mount Sinai, med dess uråldriga bibliotek näst Vatikanen, för att upptäcka leoparder och gaseller bounding sig över Ras Mohammed National Wildlife Reserve och ta barnen till Fun Land Theme Park har du aldrig tid att lata dig vid poolen om du vill uppleva allt här!

Sevärdheter & kultur

Tveklöst, egyptierna vet hur man säljer, du kommer att upptäcka att i Sharm! Du kan tillbringa timmar undrar igenom det otaliga marknader och basarer som säljer smycken, kläder och mattor, tillsammans med den vanliga butiker och butiker som säljer souvenirer. Finslipa dina köpslående kunskaper! Det är en högst ovanlig festival på semester till Nosrani Bay med kamel racing varje april och maj: du kommer att bli förvånad över hur snabbt dessa hov, pucklar varelser kan flytta! Den mete festivalen i juli är också kul, eftersom turister kan konkurrera för att fånga den största fisken.

För ungdomar

Nosrani Bay har allt: stora engelska pubar, nattklubbar öppet till sol-upp, top-tier internationella rätter och mysiga lokala matställen. Ta en romantisk promenad genom Ras Nosrani Bay vid solnedgången eller en rundtur i staden Sharm med sina klubbar och kasinon. Busshållplatsen nattklubben här är stadens mest utmärkande tillhåll för Ravers och par likadana. Glöm inte att du också har nära Nabq Bay och Naama Bay för att utforska på natten!

Boka din semester redan idag!

Om gyllene sandstränder, höga palmer och inget regn är din idé om en bra semester, sedan göra Nosrani Bay din destination! On The Beach är platsen att få de bästa erbjudandena på alla dina Nosrani Bay, men dröj inte - det finns bra erbjudanden att komma knäppte upp nu!