Resor till Nabq

Semester Nabq

Läs mer om Nabq

Nära hjärtat av Sharm el Sheikh, är lugnare stranden Nabq Bay perfekt för dem som vill komma bort från allt på semester till Egypten , med lyxen av top-rate hotell och bra nattliv på din dörr! På Nabq s majestätiska havet det finns några fantastiska korallrev som ger dig strålande dykning och snorkling möjligheter, och bland denna skyddade områdets unika flora och fauna är växter och djur inte finns någon annanstans i världen.

Om du vill ha en romantisk paus, en minnesvärd paus med dina kompisar eller en familj utfärd kan Nabq inte kritiseras - och för bra erbjudanden på Nabq helgdagar, inte heller kan på stranden!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Nabq

Väder

I hjärtat av Röda havets avrinningsområde Det är aldrig exakt sval även vinterdagar är runt 20 grader, med sommarens toppnoteringar på över 40 ° C! Oavsett om du är dykning, snorkling, vindsurfing eller sola, se till att du sätter din solkräm till god användning - du behöver den på semester till Nabq Bay!

jan 21ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 26ºC
maj 30ºC
juni 33ºC
juli 35ºC
aug 35ºC
sept 33ºC
okt 30ºC
nov 23ºC
dec 22ºC

Natur

Nabq är en bred, vit slipas och oförstörda vik, perfekt för att koppla av vid palmer i solnedgången, men det finns andra dårskaper som man kan ha: inlandet finns det spektakulära berg vandringar och safaris genom de omgivande öknen, såsom en till Mount Sinai , där du kan ta med utsikt över den omgivande kusten. Promenera genom lövverket som omger hotellen till viken själv och du ser den stora ön Tiran blockerade horisonten, värt en titt för det rykte som en av världens bästa dykning orter. Det är lätt att se varför semester till Nabq Bay är så populära!

Sport & dykning

Den mycket berömda dykning sevärdheterna i Sharks Bay och Naama Bay finns i närheten, bland olikartad marint liv inklusive fiskgjuse och jätte sköldpaddor, genom enorma rev ner till sjunkna skatter av andra världskriget last och gamla kök. För en torrare tid, vandra upp till berget Sinai med jeep eller kamel för att upptäcka en av världens äldsta kyrkor, St Catherines. Djurälskare kommer att njuta av besök till nationalparken Ras Mohammed på en glimt av några gaseller, leoparder, hajar och krabbor spöke.

Sevärdheter & kultur

Gamla stan i Sharm är platsen att gå för det lokala livet, med marknader och basarer i varje gathörn, och en otrolig mängd exotiska varor byter händer. Byteshandel bort! Sharm är också värd en otrolig litania av festivaler, från musik och dans av koptiska nytt år till de vilda lättsinne av april kamel tävlingar. Ta en bit i en av de lokala matställen, och du kommer bli förvånad över hur eklektisk egyptiska köket är: Fisk och skaldjur, Okri, shish kebab och couscous, alla speglar de olika kulturer som har blomstrat i Egypten.

För ungdomar

Nabq Bay kommer att se dig som ligger i Sharm el Sheikh , en stad känd för det s 24 / 7 nattliv med nattklubbar, barer och restauranger aplenty. Besök klubbarna genom Naama Bay i närheten, såsom Pascha med sin nattliga fester och världsklass besöker DJs, äta ute i Gamla stan, eller bara koppla av på stranden, dryck i handen, och titta på båtar och färjor på den mörknande horisonten.

Boka din semester redan idag!

De perfekt havet solnedgångar är inte så långt bort som man skulle kunna tro med On The Beach. Vi har alla de bästa erbjudandena på Nabq semester och Nabq hotell, men missa inte: det finns fantastiska erbjudanden som finns nu!