Resor till Habada

Semester Habada

Läs mer om Habada

Habada semester hittar du inbäddad i mitt i Röda havets riviera norra spets, där den omgivande staden Sharm El Sheikh skjuter ut över det varma vattnet i denna klara bassängen. I denna stad hittar du allt du kan önska dig från din Egypten semester inklusive stora dykning möjligheter, uråldriga artefakter, museer, ökensafari och ett bra nattliv!

Boka din Habada semester med On The Beach, och du får sex timmes flygresa från denna palm-utströdda paradis!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Habada

Väder

Du kan åka på semester till Habada oavsett vilken månad det är. Temperaturer här topp i mitten av 40 ° C under högsommaren innan doppa gradvis ner till tidigt 20 ° Celsius vid nyår. Oavsett när du kommer, poolen och havet vatten alltid kommer att vara varmt, så packa Factor 30!

jan 21ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 26ºC
maj 30ºC
juni 33ºC
juli 35ºC
aug 35ºC
sept 33ºC
okt 30ºC
nov 23ºC
dec 22ºC

Natur

I Habada har du ostörd utsikt över Röda havet spretande ut i söder, är det klara vattnet fortfarande med undantag för ringar av valhaj och delfiner, och skummet i spåren av segelbåtar och motorbåtar i fjärran. Du kommer också att vara nära den perfekta sanden i Naama Bay , den främsta platsen för dykare. Den höga palmer och tawny sand Nabq ligger också i närheten, är tystare och med mindre klubbar.

Sport & dykning

Habada ligger i mitten av halvön i Sharm El Sheikh palmer strödda udde, som erbjuder dykare och snorklare stora möjligheter att utforska de stora reven till havs. Du kan resa på safari upp till berget Sinai själv, känd som den legendariska källan till de tio budorden, med en av världens äldsta kristna kyrkor på den fot - St Cahterine talet, hem till den äldsta teologiska bibliotek utanför Vatikanen. Ta med barnen på en resa till Fun Land Theme Park, Diving Museum och även en öken ishall!

Sevärdheter & kultur

Habada semester skulle inte vara komplett utan att ta i den lokala sevärdheterna, som det finns många! Sharm el Sheikh är värd för en internationell kamel racing festival i april och maj, med handlare och glada betters skrikande uppmuntran till pucklar racers, som faktiskt rör sig mycket snabbare än du tror!

National Fishing Festival är öppen för alla i juli, så vinkeln bort - du vet inte vad du fånga här! Fisk är en av de många saker till försäljning på den dagliga basarer i Gamla stan, tillsammans med alla möjliga exotiska grannlåt att ta med hem som souvenirer. Kom ihåg, du är i Egypten så var inte rädd för att pruta!

För ungdomar

Den främsta symbolen för clubbers här är utmärkande dubbeldäckarbuss som fungerar som entré för busshållplatsen nattklubb, bultande ut DJ: s senaste mixar in på småtimmarna. Det finns något för alla i Sharm el-Sheikh , från mysiga pubar och barer poolen till levande musik arenor. Internationellt kök är ordningen för dagen här, men tar tid ut när strosa förbi stranden för att prova några autentiska egyptiska rätter av okra och kryddade grönsaker.

Boka din semester redan idag!

Semesterresor till Habada kan inte bli slagna för dykning, safari och avkoppling. På samma sätt kan On The Beach inte bli slagna för att erbjuda de bästa erbjudandena på flyg och boende! Vänta inte - det finns fantastiska erbjudanden på Habada helgdagar här just nu!