Resor till Makadi Bay

Semester Makadi Bay

Läs mer om Makadi Bay

Semesterresor till Makadi Bay hittar du tar i en av Röda havets riviera vackraste, avskilda orter bara 22 miles från den myllrande staden Hurghada. En dykare paradis, det varma vattnet här är hem till några fantastiska rev och akvatiska faunan, och det finns ingen brist på dykning lektioner och klubbar för den oinvigde.

Oavsett om du planerar en familj resa för jul eller en fantastisk tid med dina kompisar, är Makadi Bay stället att gå! Du och resten av din familj kommer inte att fastna för spänning med så många olika saker att se och göra i Makadi Bay.

Visa resmål på kartan

Väder

Redan vid jul kommer du att hängande runt bli solbränd vid poolen eller på den vackra bukten i sig. December temperaturer för semester till Makadi Bay i genomsnitt ca 20 ° C, med somrar i 40 ° Celsius sortiment. Det kristallklara vattnet här är kända bland dykare över hela världen för sin värme även under vintern, så det betyder vattensporter läskigheter. Med året runt solsken kan du komma på semester till Makadi Bay som helst som passar dig!

jan 21ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 26ºC
maj 30ºC
juni 33ºC
juli 35ºC
aug 35ºC
sept 33ºC
okt 30ºC
nov 25ºC
dec 22ºC

Natur

Det finns miles av obruten kust att utforska på semester till Makadi Bay, allt det vackra. Sanden är praktiskt vitt, med havet och molnfri himmel kommer samman i sömlös azurblå, och på natten, ger illuminationer av hotellen viken en fantastisk, eterisk kvalitet. Chansen är stor att du vill fördriva nätterna med palmer i viken eller på ditt hotell, men det finns alltid ökensafari i Röda havet bergen för några spektakulära panoramor av kusten.

Sport & dykning

Makadi Bay ligger precis bredvid Hurghada , ett av de centra i Röda havet, vilket innebär att du kan utforska de romerska ruinerna, Sjöhistoriska museet och segla över till ön Giftun och se den öppna Wildlife Reserve och National Park. Det finns också några stora gamla koptiska kyrkor i närheten med gamla bibliotek och väggmålningar från förra årtusendet tenderade att av munkar, och den vackra dubbla reste moskén i staden. Din semester till Makadi Bay inte bara måste handla om sol, hav och sand.

Sevärdheter & kultur

Den dagliga souk, eller marknaden, säljer allt här, från lokal mat till exotiska grannlåt och smycken. Detta är en av Röda havets finaste souks, med butiker och även ett apotek, så allt du behöver är precis utanför dörren. Om du kommer på Makadi Bay i februari, se till att fånga Hurghada International Festival, en myriad av fanfarer och tävlingar sport. Det finns alltid något som händer i Hurghada, från januari Grand Feast till koptiska nyåret, så din tristess tröskelvärdet inte överskrids!

För ungdomar

Du kommer snart se varför Makadi Bay är så berömd för det finns allt du kan önska, barer, musik, dans, spel rum och mycket mer. Om du känner för en natt på stan får du just det en kort biltur bort i Hurghada. Denna stad har allt från nattklubbar till rave borta tills solen upp till pittoreska engelska barer för en pint och en omgång biljard. El Dahar, Gamla stan, är platsen att gå för lite äkta egyptisk mat: okra, stuvade grönsaker och moussaka. Sevärdheter och ljud av vackra El Gouna i norr är verkligen inte för mig missa!

Boka din semester redan idag!

Makadi Bay erbjuder dig allt du kan önska dig från din Egypten Semester - fantastiska stränder, spännande nattliv och årslång roligt i solen. På stranden och erbjuder de bästa erbjudandena på att få och stanna där! Din bara ett par klick bort från detta egyptiska paradiset - och en himmelsk affär!