Resor till Azorerna

Semester Azores

Läs mer om Azorerna

Efter en av de regnigaste somrarna på rekord i Storbritannien, är det bra att veta att det fortfarande blå himmel nära på Azorerna. Det kanske inte baka i en bikini väder (mer t-tröjor på dagen och byglar på natten), men det är verkligen en klar förbättring på den brittiska.

En av Portugals bäst bevarade hemligheter, är Azorerna består av nio öar skapats från vulkanisk aktivitet i Atlanten och är cirka två timmar flygtid från den portugisiska huvudstaden Lissabon.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Azorerna

Sport & dykning

Azorerna överklagande är att den erbjuder något för alla. För golfare, stoltserar ön San Miguel två utmärkta kurser i Cedars och Azalea. Vill du inte tillbringa din semester jagar en liten vit boll med en pinne? Varför inte vandra runt en vulkan (Capelinhos på ön Faial erbjuder fantastisk utsikt), gå valskådning (Azorerna är en av de 10 valskådning platser i världen), dykning, djupa hav, kust-och sportfiske, segling eller simma med delfiner - en magisk upplevelse.

Sevärdheter & kultur

Öarna gör liten efterfrågan på kulturella samvete, men en plats du absolut inte får missa är Angra, ett historiskt UNESCO arv arv staden, över på Terceira Island.

Boka din semester redan idag!

Huvudsakligen, om du letar efter en oförglömlig semester som inte kräver en sträng av vaccinationer är Azorerna ditt svar!

Populära semesterorter

Ponte Delgado

Ponte Delgado

Första gången besökare till Ponte Delgado kommer att fängslas av Azorernas huvudstad, som trots den senaste tidens utveckling - staden nu har ett köpc…

Läs mer