April, april: Vi lanserar… Techinin!

Årets aprilskämt är som hämtat ur en sci fi-film. Var det någon som gick på det? Kommentera gärna på bloggen!

Dina badkläder har fått en fierce och futuristisk uppgradering med vår splitternya baddräkt – Techinin! Nu behöver du aldrig mer spela musik från din telefon och lämna den vid poolkanten. Lev i år 3019, medan alla andra är fast i 2010-talet med den här toppmoderna vattenkreationen.

Världens första soldrivna baddräkt

Glid in med stil i vår- och sommarsäsongen 2019 medan du spelar din favoritlåt från din ’Boob Box’ (vi förklarar snart) och laddar din telefon med hjälp av solenergi – allt utan en väska i sikte eller några andra plagg än din pålitliga baddräkt. Låter det omöjligt? Inte då, vi på eBeach har nämligen funderat ut hur vi kan göra dina dagar på stranden ännu bättre än de redan är. Den 1 april 2019 lanserar vi Techinin – ett måste för solsökande semesterfirare som lever i framtiden. En baddräkt som kommer att förändra badmodet för all framtid.

Så vad är Techinin?

Till att börja med är det en baddräkt med fickor! Om du, eller någon du känner, någonsin har haft en klänning med fickor vet du hur bara det är fantastiskt nog. Techinin har inte bara fickor – en av dem är dessutom vattentät, så du kan ta med dig din telefon när du tar ett dopp i havet. Den andra är värmetålig med en trådlös laddare i – bättre än så blir det inte! Om du har en vän som också behöver ladda sin telefon hittar du en praktisk liten USB-port med iOS- och Androidanpassade laddare till.

Vidare till den tidigare nämnda ’Boob boxen’. Minns du den gamla goda tiden då man tog med sin Boombox till stranden? Vi har återupplivat den, men i 2.0-version. Den är mycket mindre än sin föregångare och insydd i de ovadderade kuporna i Techinin. Den har små, men kraftfulla högtalare, en volymkontroll vid axelbanden och du kan enkelt koppla den till din telefon via Bluetooth och spela dina favoritlåtar medan du spatserar vid strandkanten.

Sist, men inte minst, är den också miljövänlig. På magen sitter tio mini-solpaneler som ger ström till baddräktens alla funktioner. Inga fossilbränslen här inte, bara solkraft!

Techinin finns att köpa från och med 1 april i storlek 34-50 och kostar 1 600 kronor.

Koppla upp dig här och koppla av på stranden i sommar!

Skrivet den 29 mars 2019 av

Emelie Ytterberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.