Veckans reseapp: Riktiga Vykort

Riktiga Vykort heter appen som enkelt låter dig bygga dina egna vykort på din smartphone, som sedan skickas till den postadress som du anger på kortet. Mottagaren får ett riktigt pappersvykort rakt hem i brevlådan, med en av dina egna semesterbilder på. Det blir mer personligt än att bara bombardera dina nära och kära med digitala foton över valfritt socialt medium.

Appen finns att ladda ner gratis i App Store och i Google Play. Kostnader tillkommer för att skicka ditt vykort (se listan längre ner).

Det bästa med denna app är att den är väldigt smidig. När du öppnar upp den kan du antingen välja ett förvalt motiv eller, som vi rekommenderar, ett av dina egna foton! Du kan ladda upp ett foto från Facebook, från Instagram eller från din telefon. Du kan också välja att ta ett foto med din telefonkamera, direkt i appen.

Riktiga vykort steg 1 och två

 

När du valt bild kommer du vidare till redigeringsstadiet. Där kan du lägga till en fin ram, eller skriva text på bilden. Sedan skriver du din hälsning och lägger till din, eller dina, mottagare. Du kan även lägga till en ”banner” över ditt meddelande med en tidsstämpel och namn på platsen där du var då, samt hur vädret såg ut.

 

Riktiga vykort steg 3 och 4

När du trycker på skicka, får du först bestämma vilken storlek du vill skicka vykortet i. Storlekarna och priserna är som följer (med reservation för ändringar):

  • A6: 19 kronor
  • A5: 19 kronor
  • A4: 29 kronor

Sedan trycker du dig vidare och betalar med ditt kontokort.

Inga konstigheter! Jag önskar er en trevlig semester och hoppas att ni nu skickar riktigt kreativa vykort till era nära och kära! 🙂

Skrivet den 19 februari 2016 av

Emelie Ytterberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.