Vår nya TV-reklam

Nu är det äntligen dags igen. För andra året i rad börjar vår nya TV-reklam sändas på juldagen. I vår nya reklamfilm vill vi visa hur enkelt det är att boka din solsemester med din nya favorit-resebyrå (eBeach.se alltså…) och visa hur vi låter dig kombinera din egen solsemester, så att din semesterresa passar just dig. Nyfiken? Ta en smygtitt redan nu… 

Slappna av, som du vill.

Slappna av, som du vill tycker vi är ett perfekt koncept. Tänk att du är på en härlig solsemester…Behöver du planera middag? Tänker du på jobbet? Står du ens upp? Nej, du slappnar av. Att slappna av sammanfattar den där perfekta semesterkänslan. Och när du du bokar med eBeach.se, kan du slappna av redan innan du kommit iväg på din semester. 

Det är enkelt att boka din solsemester med oss, och med vår nya TV-reklam riktar vi oss till alla soldyrkare som gillar att slappna av, från att du bokar din solsemester på vår enkla hemsida tills att du äntligen slappnar av på en varm sandstrand. 

Inte nog med det. När du bokar med eBeach.se kan du slappna av som du vill; det är du som bestämmer hur du semestrar. Du kombinerar din egen solsemester genom att välja det flyg, hotell och transfer som passar dig bäst – för det pris som passar dig bäst! Du väljer först en flygresa från ett stort utbud av välkända flygbolag, vilket betyder att du inte är bunden till specifika avresedagar eller traditionella reslängder. När du väljer ditt hotell kan du enkelt filtrera resultatet och boka det typ av hotell och måltidsval som passar just dina önskemål. Smart, eller hur?  

Du kan sedan välja mellan flera olika betalningsalternativ. Och om du inte vill betala allt just nu, kan du ändå boka din solsemester och välja att delbetala räntefritt. 

Så slappna av när du gör din bokning. Slappna av på flygresan. Och slappna av hela vägen till ett hotell som passar just dig. 

Slappna av, som du vill…

 

Semesterkänslan börjar så fort du bokar din solsemester. Så varför inte boka redan idag? Kombinera din egen solsemester på eBeach.se och slappna av, som du vill. 

 

Skrivet den 23 december 2016 av

Rebecca Pettersson

Min drömresa kombinerar sol och bad med nya upplevelser och god mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.