Vår nya TV-reklam 2018

smygtitta på vår nya reklamfilmÅrets TV-reklam är peppig, kul och har stranden i fokus – precis som vi. Vi tycker att konceptet är perfekt för oss i år, och vi ser fram emot att få visa vår TV-reklam för dig. Vi valde vackra Mallorca som inspelningsplats eftersom ön inte bara har fantastiska sandstränder – det är också ett av våra allra mest populära resmål.

Kika in reklamen här:

 

Stranden

I år introducerar vi en ny karaktär, Stranden. Han är gjord helt av sand, och är en glad, rolig och lekfull typ som är här för att se till att du får den absolut bästa solsemestern.

För att hitta huvudpersonen till vår nya TV-reklam hade vi många kandidater, men efter veckor av finputsning, hittade vi äntligen Stranden – och vi är verkligen nöjda med vårt val!

Stranden är gjord av Millennium FX, en av Europas ledande producenter av scenografiska specialeffekter, och förkroppsligar allt det som semestern handlar om. Han är rolig, lekfull och ser till att alla njuter av solsemestern. Du känner igen honom på det stora leendet och han kommer göra allt han kan för att få dig att le också.

Rebecca Pettersson, marknadsansvarig på eBeach.se säger:

”Detta är hittills vår största tv-kampanj och vi är övertygande om att den blir en stor succé. Den nya reklamfilmen kommunicerar vår position som solreseexpert och ’Stranden’ är en fantastisk karaktär som utan tvekan kommer att bli populär bland både nya och befintliga kunder.”

Kampanjen kommer att ha premiär på juldagen, den 25 december, och vi hoppas att du gillar den lika mycket som vi gör!

Skrivet den 25 december 2017 av

Emelie Ytterberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.