Information om resor till Hurghada, Egypten

Uppdatering 9 januari, 13:30

Efter gårdagens attack mot hotell Bella Vista i Hurghada vill vi informera våra kunder om vad som händer. eBeach.se har inga kunder på det påverkade hotellet.

Rapporter från Hurghada berättar att läget är lugnt på resmålet.

Utrikesdepartementet har inte ändrat sina resekommendationer angående Egypten. Deras rekommendationer avråder alltså inte emot resor till turistorter längs med Röda Havs-kusten där Hurghada ligger.

Vi övervakar UDs rekommendationer utifall att de ändras, men vill också att Hurghada-resenärer är noga med att hålla sig uppdaterade på UDs hemsida och i media.

Avbokningsregler för Hurghadaresenärer
Vi förstår resenärers oro och vill därför självklart göra vårt bästa för att informera om så mycket som vi kan och hjälpa till med eventuella frågor. Enligt våra vanliga avbokningsregler är ditt hotell, om inte annat anges på din bokningsbekräftelse, endast avbokningsbart fram till 10 dagar innan avresa. Om du vill avboka ditt hotell i Hurghada närmare ditt avresedatum, kommer vi på grund av omständigheterna göra vårt bästa för att hjälpa dig med detta. Eftersom vi bokar ditt hotell genom en leverantör är detta dock ingenting vi kan garantera. Din flygresa är, enligt våra bokningsvillkor, tyvärr inte avbokningsbar om inte flygbolaget själva tar beslutet att ställa in sina resor.

Vårt kundserviceteam finns självklart tillgängliga på mejl och telefon för eventuella frågor.

Skrivet den 9 januari 2016 av

eBeach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.