Topp 5: Vattenparker i Europa

Siam Park – Costa Adeje, Teneriffa

Vår etta är såklart Siam Park på Teneriffa, som i flera år i rad blivit rankat som den bästa vattenparken i Europa. Parken har siamesiskt tema, och öppnades faktiskt av prinsessan av Thailand år 2008. Här finns många spännande attraktioner för både barn och vuxna, bland annat branta rutschkanor, vattenlekplatser och akvarium. Vi älskar förresten hur ett avslut på dagen på Champagne Club låter, gör du?

Kolla in våra bästa hotell på Teneriffa här.

Aqualand – Maspalomas, Gran Canaria

Maspalomas är vida känt för sina fantastiska stränder och resorter, men har du någonsin besökt Aqualand? Det är en massiv vattenpark cirka 10 minuter med bil från Playa del Inglés på Gran Canaria. Här kan gäster i alla åldrar leka av sig i den kanariska solen i någon av vågpoolerna eller rutschkanorna.

Tips: Vågar du åka Racer Twin Turbolence? Det är nämligen en av Europas största vattenrutschkanor som gör sitt avslut i en stor ramp..!

Kolla in våra bästa hotell på Gran Canaria här.

Waterworld – Ayia Napa, Cypern

I partyhuvudstaden Ayia Napa på Cypern ligger Waterworld. Denna park är perfekt oavsett om du är ute efter ett plaskigt äventyr med vännerna eller fartfyllt skoj med familjen. Temat grekisk mytologi ger hela stället en riktigt spännande och magisk känsla, så passa på att besök Pegasuspoolen, Minotaurens Labyrint eller Odysséfloden medan du är där.

Kolla in våra bästa hotell på Cypern här.

Sol Katmandu Park – Magaluf, Mallorca

Säg hola till Sol Katmandu Park, en av Mallorcas största turistattraktioner! I Sol Katmandu Park, bara en kort promenad från stranden i Magaluf ligger den löjligt roliga vattenparken Katlantis Splash Park där du hittar oräkneliga rutschkanor och ett vattenslott. Ta med hela familjen och upplev vattenkungadömet Katlantis där ni kan stöta på både steampunk-bläckfiskar och sjöhästenhörningar..!

Kolla in våra bästa hotell på Mallorca här.

Waterpark – Faliraki, Rhodos

Rhodos är de straightforward med namnet, men simpelt som det må låta så har denna vattenpark massor av upplevelser att erbjuda. Rutschkanorna är många och långa, lazy rivern och vågpoolen är fantastiskt avkopplande och småpiraterna kan utforska det stora lekskeppet som också har egna kanor. Hoppa på tåget för att utforska parken eller åk Black Hole och Twister (om du törs!)

Kolla in våra bästa hotell på Rhodos här.

View this post on Instagram

Уууууууууу

A post shared by Boris Coolicov (@borabula) on

Förbered er för de grymmaste vattenparkerna i Europa!

För mer plaskigt info, glid in på hemsidan

Skrivet den 27 mars 2019 av

Jesper Carlström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.