Topp 5: De mest Instagramvänliga stränderna

Som de strandexperter vi är älskar vi såklart sol och strand i stora mängder, så också på våra Instagramprofiler. Vi har därför samlat sammanställt en lista över de mest Instagramvänliga stränderna, för alla som börjat gå in i vintermode och bara räknar dagarna till den nästa solsemestern

5. Butterfly Valley – Turkiet

På femteplatsen hittar du den här skönheten, med det lika vackra namnet. Butterfly Valley ligger i Fethiye, nära Olu Deniz i Turkiet. Den imponerande dalen omnämns i hela 33 866 Instagramposter.

https://www.instagram.com/p/Bnt26QMByZu/?taken-by=veiledlust

 

4. Elafonissi Beach – Grekland

På sydvästra Kreta ligger den lilla orten Elafonissi, med en strand med samma namn. Bilder på den här unika stranden är mycket populära på vår Instagram eftersom… alltså, den är rosa! Inte undra på att det finns 39 240 hashtags dedikerat till den.

https://www.instagram.com/p/BnoQSXSBkam/?taken-by=22viaggi

 

3. Playa de las Canteras – Gran Canaria

I juni skrev vi en blogg om våra bästa resmål för surfing. Ett av de mest populära är Playa de las Canteras på Gran Canaria i Spanien. Surfparadiset erbjuder något för både nybörjare och experter och har sammanlagt hela 40 033 poster på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/BlV-evRHhMp/?taken-by=bysanso

 

2. Zlatni Rat – Kroatien

Det här är antagligen en av de mest unika stränderna i världen och kallas ofta ’det gyllene hornet’. Stranden, som ligger på ön Brac i Kroatien, är ofta med på listan över Europas bästa stränder och har omkring 40 978 inlägg i sitt namn.

https://www.instagram.com/p/BTjIBVbgCW8/

 

Och här kommer den…

Gif från The Simpsons på en man som tillkännager en vinnare

 

1. Nissi Beach – Cypern

Nissi Beach i Ayia NapaCypern är ett äkta jetsetterparadis och ofta go-to stranden för många kändisar. Både lokalbor och turister samlas här för att bada och dansa inpå småtimmarna. Med hela 161 603 Instagramposter är den också nästan fyra gånger så populär som vår andraplats, men det är kanske inte så konstigt?!

https://www.instagram.com/p/BOPzJ6kAeCq/?taken-by=nissibeach

 

Gif på en man som som är imponerad

 

 Har du Insta-game? Kika i så fall in våra mest Instagramvänliga hotell här!

Skrivet den 9 november 2018 av

Katrine Jonsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.