Topp 5: Bästa strandaccessorerna 2019

Det är simpelt att vandra ned på stranden i flip-flops och handduk… Tills man kommer på att mobilen har 3% batteri och att solnedgången ser ännu vackrare ut än normalt. Vi älskar strand, sol och bad, men vi vet att stränder kan vara hårda mot ens apparater och manicker – så vi har forskat lite i hur du utnyttjar ditt strandhäng till det yttersta tillsammans med elektroniken!

Trådlös högtalare

Vi tar det solklara först: Strandlivet är så mycket bättre med favoritmusiken, och det finns många olika alternativ att välja mellan när det kommer till trådlösa högtalare. Håll utkik efter vattentäta högtalare eller radioapparater som får plats i fickan. Det går till och med att hitta högtalare som flyter på vattnet! Oavsett vad din budget är så behöver inte musiken stanna bara för att man är på stranden.

Vattentät kamera

Älskar du vattensport? Eller är du kanske lite klantig när du är nära vatten? Du kommer aldrig att behöva förlora semesterfotona till havet igen med en vattentät kamera. Det finns dessvärre inget fast pris på dessa, men det går definitivt att göra fynd om man är mån om att behålla sina bilder. Vattentäta kameror finns i alla varianter mellan högteknologiska dykarkameror till mindre plasksäkra engångskameror.

Vattentät mobilficka

Vad vill vi ha? -Strandselfies! När vill vi ha dem? -Så fort vi har torkat av oss, fixat ljusstyrkan och borstat bort sanden från kameralinsen… Om du inte är ett fan av prislappen på vattentäta kameror så är en vattentät mobilficka med touch-funktion nog det bästa för dig. För att vara säker på att den fungerar så tipsar vi om att prova den med en näsduk först: Lägg i en näsduk, slut mobilfickan och doppa den i vattnet. Om näsduken är torr så kommer din mobil vara säker. Om inte så finns det troligtvis en läcka.

Portabel laddare

Lata stranddagar är de bästa. Vem har tid att ge sig ut på en hel expedition tillbaka till hotellet varje gång ens iPhone, kameran eller högtalarna får slut på batteri? Med en portabel laddare kan du lugnt slappa vidare på stranden utan att behöva oroa dig. Vi kan tipsa om att skaffa en portabel laddare med multi USB-uttag så att du kan hålla all din elektronik fulladdad och redo att användas. Oavsett om du är en Android- eller Appleanvändare så finns många portabla laddare för priser som är snälla mot plånboken. Håll dock ett öga på hur mycket de väger – Ju lättare desto bättre när det kommer till vad man tar med sig ner på stranden.

Smarta solbrillor

Ingen lista på strandaccessoarer 2019 är komplett utan dessa. Oavsett om du letar efter ett par med styrka eller om du bara vill se cool ut och hålla dig sval så är solglasögon ett måste när man åker på semester. Varför inte gå 100% James Bond och skaffa ett par riktigt ultramoderna? På marknaden finns solglajjer med allt från ljuskänsliga linser till inbyggda kameror för tillfällena när man vill visa världen utsikten från ens solstol.

Känner du dig redo att planera din nästa solsemester? Kolla in våra samlade hotell på sommarens soligaste resmål här

Skrivet den 27 juni 2019 av

Jesper Carlström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.