Romantiska hotell för en magisk Alla hjärtans dag

På en romantisk Alla hjärtans dag-resa kan man t.ex. rita ett hjärta tillsammans i sanden.

Många hävdar att Alla hjärtans dag enbart är en kommersiell högtid, men tanken bakom denna romantiska dag är faktiskt väldigt fin – en chans att fira kärleken. Vill man fira kärleken lite extra gör man det bäst på ett romantiskt hotell, varpå vi har sammanställt en lista över fantastiska hotell där förälskade hjärtan slår lite extra hårt. På dessa vuxenrekommenderade hotell kan man mysa vid poolkanten, unna sig lyxiga massager i spaanläggningen eller njuta av en romantisk middag i restaurangen – möjligheterna är oändliga, liksom kärleken är evig.

Kirini Suites & Spa, Santorini

Med denna utsikt kan det vara svårt att hålla fokus på sin partner.

Kirini Suites & Spa är ett hotell enbart för vuxna i Oia, på Santorini. Från hotellrestaurangen har man enastående vyer över havet, och solnedgången härifrån är en närmast spirituell upplevelse. Att få dela en romantisk middag med sin käraste här är ett minne för livet, och definitivt en Alla hjärtans dag-middag som är svår att slå.

Kika in fler romantiska hotell på Santorini.

Gran Melia de Mar, Mallorca

Tappa inte bort er käraste på det stora hotellområdet.

Gran Melia de Mar är ett femstjärnigt vuxenhotell på Mallorca, komplett med skönhetssalong och elegant pianobar. Hotellet ligger nära en s.k. ”cala” Mallorcas berömda laguner, där man kan ta ett romantiskt kvällsdopp på tu man hand. Därefter kan man värma upp sig i hotellets bastu innan man rör sig mot centrum för att njuta av god mat på någon av Palmas goda restauranger.

Se fler mysiga hotell på Mallorca.

Majestic Barcelona, Barcelona

På Passeig de Gracia får man ha spenderarbyxorna på, här finns nämligen uteslutande märkesbutiker.

Kataloniens huvustad Barcelona är en kulturell metropol med tusentals torg och gator att upptäcka. Lyxiga Majestic Barcelona ligger endast ett stenkast från gamla stan, och precis på shoppinggatan Passeig de Gracia – perfekt för en romantisk helg full av vacker arkitektur och spännande matupplevelser.

På vår hemsida har vi fler trevliga hotell i Barcelona.

Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée, Nice

”Je t’aime, mon amour” hörs nog flitigt på denna romantiska terrass.

Den franska rivierans huvudstad Nice är en av Europas mest romantiska städer, främst tack vare den långa strandpromenaden. Det bästa man kan göra är att gå hand i hand med sin käraste på strandpromenaden när solen börjar gå ned – när himmelen och havet får samma färg och knappt kan skiljas åt. Från femstjärniga Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée har man även en fantastisk utsikt över strandpromenaden, om man önskar betrakta den från håll med ett glas calvados i handen.

Ni kan även söka efter fler fantastiska hotell i Nice på vår hemsida.

Iberostar Grand El Mirador, Teneriffa

Ta gärna efter spanjorernas heta passion och ge er hän åt kärleken.

Vill man värma upp sig lite extra under Alla hjärtans dag kan man passa på att åka till Teneriffa här är det fint väder året om och i februari runt 20 grader. Grandiösa Iberostar Grand El Mirador ligger precis vid havet och erbjuder massvis med faciliteter för en mysig resa tillsammans. Ett tips är att se solen gå ned över Atlanten från den varma poolen, helt utan att frysa tack vare de höga temperaturerna.

Vi erbjuder även fler utmärkta hotell på Teneriffa.

Vi hoppas att ni känner er inspirerade att slå på stort kommande Alla hjärtans dag för en riktigt romantisk upplevelse, och förresten… länge leve kärleken!

Skrivet den 30 januari 2020 av

Jesper Carlström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.