INTERVJU: Vi pratar semester med Robert Gustafsson

Om du på något vänster lyckats missa att ingen mindre än Robert Gustafsson gör rösten i vår nya TV-reklam är det hög tid att du får reda på det nu.

Vi gjorde en inspelning med Robert i april månad. Mer information om hur det gick till kan ni läsa i vårt Bakom kulisserna-inlägg.

Robert3
Vi hann även med att prata lite semester med Robert efter inspelningen. Jag såg självklart detta som Operation lära-känna-Robert-så-bra-som-möjligt och resultatet hittar ni här under.

Han har ju spelat en hel del roller i sin karriär och jag var nyfiken på vad han faktiskt tyckte om sina karaktärer. Om han fått välja, vem hade han då helst rest på semester med om det innebar en lång flygresa?

”Ja… Nä…,” tvekar han, ”Jo! Allan Karlsson hade jag valt, hundraåringen. Han skulle sovit hela resan och det hade passat mig. Jag vill kunna ta det lugnt och slappna av när jag ska flyga långt.”

Följdfrågan blir såklart vem han helst undvikit.

”Greger. Greger hade jag inte velat resa med. Han hade börjat halsa Baileys, lyft på kilten och antagligen börjat tafsa på mig. Usch ja! Mardrömmen hade varit att hamna mittemellan Greger och Lasse Kongo,” skrattar Robert och syftar på Killinggänget-karaktärerna Greger från Nile City och Lasse Kongo från Torsk på Tallin.

Om han får välja vart han helst velat åka på semester väljer han södra Italien.

”Där kan man lita på att maten är god, vad man än beställer på de lokala restaurangerna,” förklarar han, ”jag gillar att kunna blunda och peka på något slumpmässigt på menyn och kunna vara säker på att det smakar gott.”

Vart hade Greger åkt?

”Han hade åkt till något partyställe, som en grekisk partyö. Kos hade han tyckt om, där hade han kunnat parta loss.”

Har du något semesterminne som du velat dela med dig av, positivt eller negativt, som du lärt dig något av?

”När jag var ung bilade jag genom södra England en sommar. Vi bodde på små hotell som låg ovanför lokala pubar. Det var det värsta jag varit med om – det var litet, gammalt och med trånga korridorer. Det klarade jag inte med min klaustrofobi. Lärdomen där är väl att man helst ska försöka boka lite nyare hotell, boende är viktigt.”

Och sist men inte minst frågade vi Robert vad han packat om han haft tio minuter på sig att göra sig färdig inför sin nästa solsemester.

”Kontokort, öronproppar och mina anpassade skosulor,” svarar han solklart.

Det tycker vi låter klokt – semestern blir definitivt inte särskilt bra utan pengar, bra sömn eller bekväma promenadskor…

Är du sugen på solsemester? Skynda då över till eBeach.se meddetsamma!

Missa inte Robert i vår reklamfilm här under.

Skrivet den 4 juni 2015 av

eBeach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.