Information om resor till Egypten

Uppdatering 6 november 2015

Med anledning av medias rapportering om hur säkerhetsläget i Egypten utvecklar sig, vill vi här sammanfatta den information som vi anser rör våra kunder.

eBeach.se erbjuder inte resor till Sharm el-Sheikh som är den ort och det flygområde som påverkats av det nuvarande säkerhetsläget. Vi erbjuder möjligheten att boka flyg och hotell till semesterorten Hurghada som ligger längs med Röda havs-kusten.

I Hurghada är läget lugnt, både på flygplatserna, inne i staden och ute i turistområdena. Därför finns det enligt UD ingen anledning för resenärer med Hurghadaresor bokade att oroa sig.

Utrikesdepartementet avråder från resor till Sharm el-Sheikh och Sinaihalvön (en halvö som ligger mellan Egypten och Israel). Därför har eBeach.se sedan en lång tid tillbaka inte erbjudit resor till denna destination.

Däremot är alltså läget lugnt för de resenärer som ska till Röda havs-kusten och Hurghada.

Avbokningsregler för Hurghadaresenärer
För tillfället gäller våra vanliga avbokningsregler. Detta innebär att ditt hotell, om inte annat anges på din bokningsbekräftelse, är avbokningsbart fram till 10 dagar innan avresa. Din flygresa är inte avbokningsbar om inte flygbolaget själva tar beslutet att ställa in sina resor.

Vi uppmanar alla kunder att själva hålla sig uppdaterade om situationen, både på Utrikesdepartementets hemsida och i media.

Skrivet den 6 november 2015 av

eBeach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.