eBeach tipsar: Swim-up rum

Vem behöver ens dörrar nuförtiden? Ett så kallat ”swim-up”-rum är ett rum med poolen precis vid tröskeln. De här rummen bjuder på ett mer tillfredställande (och helt klart mer överlägset) sätt att koppla av efter en hel dags solande och badande. Att varva ned på en terrass med fötterna i poolen i solnedgången är precis dedär lilla extra som gör din semester oförglömlig.

Varför inte unna dig det där lilla extra på din nästa resa? På morgonen kan du vakna upp varje morgon och ta dig en uppfriskande simtur, och när solen börjar gå ned kan du svalka av dig med ett kvällsdopp.

Om du är i behov av inspiration har du kommit helt rätt – Här kommer några av våra favoritrum med direktaccess till poolen som kommer få dig att börja packa dina väskor på en gång!

Stella Island SpaKreta

Stella Island Luxury Resort & Spa på Kreta tar dig till en hel värld av lyx och flärd. Det här boutique-hotellet är endast för vuxna och erbjuder många olika typer av härliga swim-up rum. Rummen leder till hotellets vackra lagun-pool, så vare sig du vill bättra på brännan på terrassen, doppa tårna och sippa på ett glas vin eller ta en simrunda så är Stella Island ett riktigt toppenval.

Iberostar Jardin del Sol SuitesSanta Ponsa

Njut av det näst intill den hypnotiserande orten Santa Ponsa från hotellet Iberostar Jardin del Sol Suites, perfekt beläget med drömska vyer från en bergstopp. Varje svit är elegant designat och bjuder på idyllisk utsikt över Medelhavet. Boka in dig i någon av swim-up sviterna och låt dig trollbindas.

Proud PhuketThailand

Vad passar inte bättre när man vaknar upp i Thailand än att ta sig ett uppfriskande morgondopp? På boutique-hotellet Proud Phuket behöver du bara ta cirka 2 steg från dörren. Unna dig genuint avkopplande i Thailand och besök den närliggande stranden Nai Yang, upplev den färgglada kokkonsten och ta in det fantastiska landskapet runtomkring dig. När du kommer hem till hotellet väntar modern inredning och en solterrass med direktaccess till poolen, såklart. Rummen är även inredda med en egen gunga, så Proud Phuket får helt klart ett 10/10 från oss.

Rixos Premium Belek HotelAntalya

Ta en paus från vardagslivet och lev som en kunglighet på Rixos Premium Belek Hotel i Antalya, Turkiet. Om du väljer att boka hotellets swim-up rum kommer vistelsen att vara ännu mer drömsk (om det ens är möjligt?!) Upplev resortens spa och hälsocenter, utforska en helt privat, gyllene sandstrand eller slappa bara vid ditt swim-up rum med ett svalkande dopp i den glittrande poolen.

Vill du unna dig själv lite extra lyx i sommar? Kika in våra erbjudanden för sommaren 2020.

Skrivet den 10 januari 2020 av

Jesper Carlström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.