7 anledningar till att boka tidigt

Vi vet förstås att sista minuten-resor är fantastiska, men har du någonsin provat att boka en resa i så pass god tid att du har kunnat se fram emot den i månader? Om du är mer lockad av sista minuten-magin dömer vi såklart inte, men själva är vi är stora fans av att boka semestern så tidigt som möjligt. Här hittar du sju anledningar till att boka solsemestern i god tid.

Större utval

Undvik att behöva ta första bästa lägenhet på resmålet som var ditt femteval. Ser du till att boka tidigt är du först i kön till de allra mest populära hotellen och rummen. Så passa på att välja och vraka, paxa det finaste rummet, på det bästa hotellet och det soligaste resmålet.

Spar pengar

Priserna för en semester kan ändras snabbt, så det är svårt att veta när det är bäst att boka. Vi kan dock garantera att om du bokar tillräckligt tidigt har du möjlighet att ta del av de bästa erbjudandena och har därmed mer pengar till semesterkassan. Var det någon som sa utbud och efterfrågan?

Något att se fram emot 

Finns det något värre än att gå in i de kalla vintermånaderna utan att ha en solig semester att se fram emot? Knappast! Ta på dig halsduken medan du drömmer dig bort till om ett par månader där du ligger där vid poolkanten med en drink i handen och solen som värmer ansiktet. Mhmmm…

Delbetala räntefritt  

Om du passar på att boka tidigt kan du delbetala räntefritt. Här betalar du så lite som 650:- per person när du bokar och resten i små belopp fram till avresan. Så även om lönedagen ligger lite väl långt fram i tiden kan du enkelt säkra den perfekta badsemestern.

Massor av tid att planera

Ditt flyg och hotell är bokat, så nu är det dags att hitta de bästa stränderna, vattenparkerna och båtturerna. Gå in på Google och hitta ditt dina drömmars badvik och det mest adrenalinfyllda vattenparken ”till barnen”.

Bättre organisering

Vi har alla en vän eller familjemedlem som är lite extra svår att behaga. Genom att boka tidigt är det lättare att hitta en semester som passar allas behov. Så spika semestern, hitta det perfekta hotellet, de bästa flygtiderna och, viktigast av allt, en vecka som passar er alla!

Få ordning på dina outfits

Kanske är du typen som bara tar med tre t-shirts, två par shorts och ett par sandaler, men vi älskar att planera så vi kan ha outfits som passar alla dagar, evenemang och aktiviteter. När du bokar i tid kan du i lugn och ro plocka fram sommarkläderna, köpa den perfekta bikinin (kanske till och med på rea) och förbereda dig för din semester i solen.

Har vi övertalat dig? Hitta din perfekta solsemester 2019!

Skrivet den 18 oktober 2018 av

Katrine Jonsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.