3 anledningar att prova på att resa ensam

Ibland är det bästa som finns lite egentid – så även på semestern!

Har du funderat på att resa på solsemester ensam? Är du kanske lite nervös över att inte ha någonting att göra?

Vi har tänkt över de mer positiva sidorna – och de är många! Här under listar vi topp 3.

1. Maten!

Pizza_smält_ost
Vi har alla varit med om en dag på stan med hela kompisgänget, där två personer har specialkost, en är sugen på sushi, en annan bara vill ha pizza och övriga absolut inte kan tänka sig varken japanskt eller italienskt. När du reser ensam slipper du den stressen. Sätt dig på den restaurang som du själv känner för och unna dig det godaste på menyn.

2. Sightseeing!

sightseeing_vackert_slott
Att hinna med sevärdheterna på ett resmål är viktigt för många. I en grupp kan däremot vara svårt att komma överens om vad som är värt att se. När du reser på egen hand behöver du inte ta diskussionen – det är helt enkelt bara att ge sig ut och se det som du vill se. Dessutom slipper man oroa sig för att tappa bort kompisarna/partnern (vars telefoner förmodligen varken har täckning eller batteri).

3. De spännande historierna!

historier_dykning_äventyr
”En dag tog jag en dykningskurs och fick se en massa häftigt! Sedan promenerade jag längs klipporna och på kvällen gick jag till en bar där jag träffade en massa nya människor!” När det är dags att åka hem från din solosemester kommer du att ha en massa häftiga historier att berätta för vänner, familj, pojkvännen eller flickvännen. Och när du väl vilat upp dig med härlig egentid kanske det är extra trevligt att umgås med dina nära och kära igen.

Kliar det i fingrarna efter en semester, solo eller med någon du tycker om? På eBeach.se hittar du enkelt din nästa semester!

Skrivet den 8 maj 2015 av

eBeach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.