Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!

23 Juli 2017

2 0 0
Antal rum: 1

Resort Playa del Sweden - vårt aprilskämt för 2015!

Aprilskämt

Visst kan man väl få hemlängtan på semestern, men att ersätta en spännande resa till Mallorca med att åka till ett mini-Sverige med varmt klimat är väl kanske inte det roligaste!

Vi hoppas att ni skrattade med oss åt tanken av bilbingo, tacosbuffé och ett VÄDERSYSTEM (!) vars regnskurar skulle göra så att Sverige aldrig kändes för långt bort.

Ett svenskinspirerat hotell som Resort Playa del Sweden finns inte i vårt Mallorca-utbud ännu, men här under hittar ni några av våra absoluta favorithotell på Mallorca just nu!

Pirates Village, Santa Ponsa

Pirates village

Spännande piratäventyr

På Pirates Village stortrivs barnfamiljen! Här väntar skattjakter och ett fint vattenlekland med vattenrutschbanor och piratbåt. Ni bor med All Inclusive och har strand och centrum på gångavstånd.

TripAdvisor-omdömen

Surfing Playa, Santa Ponsa

Surfing Playa

Populärt lägenhetshotell

Surfing Playa är ett enkelt men omtyckt lägenhetshotell i den fina badorden Santa Ponsa. Hotellet har ett trevligt poolområde och ni bor på gångavstånd från närmsta strand. Centrum ligger 200 meter bort.

TripAdvisor-omdömen

Marina Luz, Can Pastilla

Marina Luz

Vuxenhotell vid stranden

Marina Luz är ett fint hotell precis vid stranden i charmiga Ca'n Pastilla. Ni bor nära det lokala nöjeslivet och på bussavstånd från Palma. På hotellet finns ett fint poolområde med utsikt över havet.

TripAdvisor-omdömen